Afwerking

Wij verzorgen ook de nabewerking van het product. Wij maken gebruik van verschillende inbindmethodes, maar er zijn ook nog andere afwerkmogelijkheden. Denk aan kaartjes vastmaken aan product, brieven insteken, dozen inpakken en verzenden, mailingen en nog veel meer. Benieuwd naar onze nabewerkingsmogelijkheden? Bekijk ons aanbod hieronder.

Specialist in mailings en nabewerking

Nabewerking

De nabewerking verzorgen wij in huis. Denk aan kaartjes vastmaken aan product, vouwen, brieven insteken, dozen inpakken en verzenden, direct mail, uitknippen van kaartjes en ga zo nog maar even door.  Wij doen er alles om een fantastisch eindproduct aan u over te dragen. Eenvoudiger en sneller kan het niet. Interesse?  Neem contact met ons op

Maatwerk

‘Seal’ de deal! Dat kan bij Roads Print en Pixels letterlijk en figuurlijk. Naast het printen en ontwerpen kunnen wij producten ook netjes (eventueel met de hand) bijwerken. Wil jij jouw afstudeeronderzoek laten inbinden of een rapport voor werk? Inbinden zorgt voor een professionele uitstraling. Wij kunnen geheel op maat: mailings samenstellen en versturen, sealen, snijden, rillen, ponsen, insteken, vouwen, perforeren, lamineren, wire-o binden, nieten, Lijmen, inbinden, stickers maken, signing et cetera.

afwerking

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de diensten van Roads Print & Pixels? Vraag dan direct een offerte aan! Vul ons formulier in en onze harde werkers gaan direct voor je aan de slag. We streven er naar om binnen twee werkdagen een persoonlijke offerte te maken.  Bekijk hier voorbeelden van ons drukwerk.

Neem contact op voor advies en een offerte op maat.