canvasdoeken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canvasdoeken

Roads Print en Pixels kan ook canvasdoeken voor u maken. Deze grote canvasdoeken kunnen op maat gemaakt worden. U kunt hiervoor zelf een ontwerp of foto aanleveren of wij kunnen iets speciaal voor u ontwerpen.

Binnen en buiten
De canvasdoeken zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Een canvasdoek of canvasschilderij kan net iets extra’s geven aan uw winkel, bar, kantoor of restaurant. Ook voor thuis boven de bank kan een canvasdoek een sfeermaker zijn. De canvasdoeken kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Roads Print en Pixels doet dit uiteraard voor een goede prijs! Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Topkwaliteit
Canvasdoeken Haarlem bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print en Pixels gaat voor topkwaliteit canvasdoeken in Haarlem. We kunnen goede kwaliteit leveren en snelle levering. Naast DTP en websites maken, kunnen wij printen op diverse formaten en diverse papiersoorten, bestel snel en eenvoudig uw printwerk! Uw bestelling kunt u zelf ophalen of wij kunnen het bij u leveren.Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!