over-ons-roads-print-en-pixels

Deelnemers

Is het jouw ambitie om mooie folders te maken of websites te bouwen? Kom dan als deelnemer werken bij Roads Print & Pixels. Wij begeleiden mensen met een achtergrond in de GGZ bij hun arbeids re-integratie.

Kies voor werk dat het beste bij jou past
Je kunt kiezen welk werk het beste bij je past. Wil je leren grafisch ontwerpen? Dan kun je als grafisch ontwerper aan de slag met vormgevings- of grafische programma’s zoals InDesign, Illustrator of Photoshop CS5.5. Ook kun je leren hoe je websites kunt bouwen. Dit doen wij met name in WordPress. Je kunt ook meehelpen met het printen en afwerken van boekjes, flyers en ander drukwerk.

Opbouwen van vakkennis
Bij Roads Print & Pixels ontwerpen en produceren we met zo’n 65 deelnemers: folders, visitekaartjes, websites, geboortekaartjes, huisstijlen, trouwkaartjes, banners, kaarten en nog veel meer ander drukwerk voor bedrijven en particulieren. Deskundige collega’s en andere ervaren deelnemers ondersteunen je bij het opbouwen van je vakkennis en bij het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.

Functies voor deelnemers
DTPer: Deelnemers die graag iets willen leren over grafische vormgeving. Denk aan het maken van bijvoorbeeld visitekaartjes, folders, geboortekaartjes, huisstijlen, ansichtkaarten etc.

Web’er: Deelnemers die websites willen maken. We werken hierbij met WordPress, dat is een CMS programma waarmee je na wat begeleiding vrij snel zelf aan de slag kan. Je kunt ook HTML leren, een programmeertaal waarmee je ook websites kunt bouwen.

Afwerker: Deelnemers die graag met hun handen werken, precies kunnen werken en gefocust zijn. Je kunt dan denken aan snijden, vouwen, nieten, t-shirtfolie pellen, ramen beletteren etc.

Schoonmaker: Deelnemers die het leuk vinden om geordend te werk te gaan. Je mag hier alles schoonhouden, zoals kantoorruimten of de winkel. Maar ook de ‘gewone’ schoonmaakwerkzaamheden denkend hierbij aan: stofzuigen, toiletten, dweilen, opruimen, vuilnis regelen enz.

Gastvrouw/gastheer: Deelnemers die de keuken op orde houden, koffie zetten, gasten ontvangen, kleine klusjes doen voor werkbegeleiders, boodschappen doen enz.

Social media medewerker: Deelnemers die alles wat betreft social media bij houden (Facebook, Twitter, LinkedIn) en het dus leuk vinden om op internet bezig te zijn.

Linkbuilder: Deelnemers die het leuk vinden om met onze vindbaarheid op Google aan de slag te gaan en o.a. linkjes uit te wisselen op internet met relevante websites.

Administratief medewerker: Deelnemers die het leuk vinden om administratief in de weer te zijn. Denk aan facturatie, registratie, offertes opbergen, telefoon aannemen etc.

Salesmedewerker: Deelnemers die het leuk vinden om met verkoop bezig te zijn. Dat kan zijn: bellen naar nieuwe klanten, mailtjes versturen dat opdrachten klaar zijn, bellijsten maken, flyeracties verspreiden, langs winkeliers gaan met folders, speciale acties bedenken etc. Soms telefonisch, soms per mail. En je kan zelf echt gaan verkopen of juist meer bezig zijn met orderbegeleiding.

PR en communicatiemedewerker: Deelnemers die het leuk vinden om bezig te zijn met de uitstraling van Roads Print en Pixels. Helpen met het intern en extern regelen van de communicatie. Bijvoorbeeld bij het maken van een nieuwsbrief 1x per kwartaal en mailings maken voor speciale acties.

SEO optimalisatiemedewerker: Deelnemers die het leuk vinden om de vindbaarheid van websites te verbeteren op Google en andere zoekmachines.

Contact
Kom langs en geef vorm aan je eigen kwaliteiten en talenten! Heb je interesse, meld je dan hier aan: Aanmeldingsformulier.
Om bij Roads Print & Pixels als deelnemer aan de slag te kunnen, is een geldige zorgindicatie en financiering nodig. Dit kan in verschillende vormen (o.a. AWBZ, WMO, UWV, DWI, Ministerie van Justitie, PGB). Ook kun je bij ons de eerste stap zetten in bijvoorbeeld een tweede spoor re-integratie traject. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact op met ons hoofdkantoor via telefoonnummer 020 – 590 85 90.

Roads
Roads Print & Pixels is een initiatief van Roads. Bij Roads kun je werken aan je arbeidsre-integratie, dagstructuur en invulling geven aan je week. We zijn er voor  mensen met psychiatrische problematiek of een verslavings- of justitiële achtergrond. Roads onderscheidt zich door het combineren van therapie, training en werk. Naast inloop en dagbesteding, beschikt Roads over reguliere werkplekken door zelf maatschappelijk te ondernemen met onze sociale firma’s.
Roads beheert 40 locaties verspreid over Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en Diemen.

www.roads.nl