over-ons-roads-print-en-pixels

Deelnemers

Is het jouw ambitie om mooie folders te maken of websites te bouwen? Kom dan als deelnemer werken bij Roads Print en Pixels. Wij begeleiden mensen met een achtergrond in de GGZ bij hun arbeids re-integratie.

Kies voor werk dat het beste bij jou past
Je kunt kiezen welk werk het beste bij je past. Wil je leren grafisch ontwerpen? Dan kun je als grafisch ontwerper aan de slag met vormgeef/ grafische programma’s zoals InDesign, Illustrator of Photoshop CS5.5. Ook kun je leren hoe je websites kunt bouwen. Dit doen wij met name in WordPress. Je kunt ook meehelpen met het printen en afwerken van boekjes, flyers en ander drukwerk.

Opbouwen van vakkennis
Bij Roads Print en Pixels ontwerpen en produceren we met zo’n 65 deelnemers: folders, visitekaartjes, websites, geboortekaartjes, huisstijlen, trouwkaartjes, banners, kaarten en nog veel meer ander drukwerk voor bedrijven en particulieren. Deskundige collega’s en andere ervaren deelnemers ondersteunen je bij het opbouwen van je vakkennis en bij het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.

Functies voor deelnemers
DTPers: Deelnemers die graag iets willen leren over grafische vormgeving. Hierbij gaat het om het maken van bijvoorbeeld: visitekaartjes, folders, geboortekaartjes, huisstijlen, kaarten etc.

Web’ers: Deelnemers die websites willen maken. We werken hierbij met WordPress, dat is een CMS programma waar je na wat begeleiding vrij snel zelf mee aan de slag kan. Je kunt ook HTML leren, een programmeertaal waarmee je ook websites kunt bouwen.

Afwerkers: Deelnemers die graag met hun handen werken, precies willen werken en gefocust kunnen zijn. Je kunt dan denken aan snijden, vouwen, nieten, t-shirt folie pellen, ramen beletteren etc.

Schoonmaker: Deelnemers die het leuk vinden om geordend te werk te gaan. Je mag hier alles schoonhouden, zoals bureaus, beeldschermen, winkel. Maar ook de ‘gewone’ schoonmaakwerkzaamheden denkend hierbij aan: stofzuigen, toiletten, dweilen, opruimen, vuilnis regelen enz.

Gastvrouw/gastheer: Deelnemer die de keuken op orde houdt, koffie zet, gasten ontvangt, kleine klusjes doet voor werkbegeleiders, boodschappen doet enz.

Social media medewerker: Deelnemer die alles wat betreft social media bij gaat houden (Facebook, Twitter, LinkedIn) en het dus leuk vindt om op internet bezig te zijn.

Linkbuilder: Deelnemer die het leuk vinden om met vindbaarheid op Google aan de slag te gaan en o.a. linkjes uit te wisselen op internet met relevante websites.

Administratief: Deelnemers die het leuk vinden om administratief in de weer te zijn. Denk aan facturatie, registratie, deelnemers die niet aanwezig zijn nabellen, offertes opbergen, telefoon aannemen etc.

Sales: Deelnemers die het leuk vinden om met verkoop bezig te zijn. Kan zijn: bellen naar nieuwe klanten, mailtjes versturen dat opdrachten klaar zijn, bellijsten maken, flyeracties verspreiden, langs winkeliers gaan met folders, speciale acties bedenken etc. Dit kan telefonisch, maar ook per mail. En je kan zelf echt gaan verkopen of juist meer bezig zijn met orderbegeleiding.

PR en communicatie: Deelnemers die het leuk vinden om bezig te zijn met de uitstraling van Roads Print en Pixels. Helpen met het intern en extern regelen van de communicatie. Bijvoorbeeld bij het maken van een nieuwsbrief 1x per kwartaal en mailings maken voor speciale acties.

SEO optimalisatie: Deelnemers die het leuk vinden om de vindbaarheid van websites te optimaliseren op Google en andere zoekmachines.

Contact
Kom langs en geef vorm aan je eigen kwaliteiten en talenten! Heb je interesse, meldt je dan hier aan: Aanmeldingsformulier.Om bij Roads Print en Pixels aan de slag te kunnen, als deelnemer, is een geldige zorgindicatie en financiering nodig, dit kan in verschillende vormen (o.a. AWBZ, WMO, UWV, DWI, Ministerie van Justitie, PGB). Ook kun je bij ons de eerste stap zetten in bijvoorbeeld een tweede spoor re-integratie traject. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact op met ons hoofdkantoor via telefoonnummer 020 – 590 85 90.

Roads
Roads Print en Pixels is een initiatief van Roads. Roads werkt aan sociale participatie en arbeids re-integratie van mensen met psychische of psychiatrische problematiek. Roads onderscheidt zich door het combineren van therapie, training en arbeid. Naast inloop en dagbesteding, beschikt Roads over reguliere werkplekken door zelf maatschappelijk te ondernemen. Roads beheert 40 locaties verspreid over Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en Diemen.

www.roads.nl