DTP folders

Grafisch vormgeven

DTP (grafisch vormgeven) is het ontwerpen van door uw gewenste producten of artikelen op de computer. U kunt bij ons terecht voor al uw grafische ontwerpen of DTP werk. Dit kan zijn: een complete huisstijl of logo, maar ook al uw drukwerk als geboortekaartjestrouwkaartjesvisitekaartjes, posters, briefpapier, ansichtkaart of andere artikelen.

Speciale aanbiedingspakketten
Om uw bedrijf zo goed en efficiënt mogelijk te promoten is het van belang een complete en originele huisstijl te hebben: zo zorgt u voor onmisbare herkenbaarheid van uw producten. Wij bieden speciale aanbiedingspakketten op het gebied van DTP/ grafisch vormgeven. Mocht u aanvullende wensen hebben, dan gaan we graag met u in gesprek om een pakket op maat te bieden.

Logo & huisstijl ontwerpen
Bij een eigen huisstijl komt ook het DTP-werk (ontwerpen/ grafisch vormgeven) van een eigen logo aan bod. Dit zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf bij potentiële klanten. Roads Print & Pixels heeft al jaren ervaring in het ontwerpen en grafisch vormgeven van nieuwe huisstijlen. Ook assisteren we bij het aanpassen van bestaande huisstijlen. Onze grafisch ontwerpers werken met verschillende vormgevingsprogramma’s zoals InDesign, Illustrator en Photoshop.

Meer mogelijkheden
Naast DTP-klussen of opdrachten op het gebied van grafische vormgeving kunnen we ook kleine wijzigingen doorvoeren in bestaande ontwerpen. Tevens kunnen wij uw bedrijfsmaterialen voorzien van stickers, zodat uw huisstijl terugkomt in de totale uitstraling van uw bedrijf.

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons op te nemen.