DTP folders

Grafisch vormgeven

DTP (grafisch vormgeven) is het ontwerpen van de door uw gewenste producten of artikelen op de computer. U kunt bij ons terecht voor al uw grafisch vormgeven of DTP werk. Dit kan zijn: een complete huisstijl, logo, geboortekaartjestrouwkaartjesvisitekaartjes, poster, boekje, briefpapier, ansichtkaart of andere artikelen.

Speciale aanbiedingspakketten
Om uw bedrijf zo goed en efficiënt mogelijk te promoten is het van belang een complete en originele huisstijl te hebben: zo zorgt u voor onmisbare herkenbaarheid van uw producten! Wij bieden speciale aanbiedingspakketten op het gebied van DTP/ grafisch vormgeven.

Logo & huisstijl ontwerpen
Bij een eigen huisstijl komt ook het DTP-werk (ontwerpen/ grafisch vormgeven) van een eigen logo aan bod. Dit zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf bij potentiële klanten. Roads Print en Pixels specialiseert zich al jaren in het ontwerpen en grafisch vormgeven van nieuwe huisstijlen en het aanpassen van bestaande huisstijlen. Onze grafisch ontwerpers werken met verschillende vormgevingsprogramma’s zoals InDesign, Illustrator en Photoshop.

Meer mogelijkheden
Naast DTP-klussen / grafisch vormgeven kunnen we ook kleine wijzigingen doorvoeren. Tevens kunnen wij uw bedrijfsmaterialen voorzien van stickers, zoals uw winkelramen, wagenpark etc. Voor gedetailleerde informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.