fleetmarking

Reclame uitingen

Herkenbaarheid van uw bedrijf creëert u onder andere door middel van belettering of stickers, zoals raamstickers, muurstickers, autoreclame, textiel bedrukken of andere fleetmarking.
Roads Print & Pixels verzorgt dit voor u tegen een goede prijs! Herhaling en herkenning is de grote kracht van reclame en dus van uw fleetmarking.

Raamstickers en/of belettering
Raamstickers of belettering worden gebruikt door bedrijven om bijvoorbeeld logo, naam of openingstijden mee te vermelden. Voor particulieren kan het ook leuk zijn om ter decoratie op ramen of bij een speciale gelegenheid , zoals bij een geboorte, huwlijk of andere feestjes. De stickers zijn eenvoudig te verwijderen door middel van een klein scherp mesje, zonder dat uw raam beschadigd.

Muurstickers
Muurstickers zijn sfeervol als decoratie in huis of op kantoor. Wij maken dit voor u op maat, maar u kunt ook ons actuele aanbod bekijken in onze webshop.

Auto reclamestickers
Auto reclamestickers kunnen uw auto en wagenpark herkenbaar maken, passend bij de stijl van uw onderneming. Zo kunt u uw reclameboodschap consistent uitdragen.
Reclame op de auto’s heeft een aanzienlijke hoeveelheid visuele contacten en helpt zo mee aan het opbouwen en behouden van uw naamsbekendheid.

Textiel bedrukken
Textiel kan bedrukt worden met transferfolie die vervolgens met een hete drukpers op kleding geperst wordt. U kunt zelf de vormgeving aanleveren of wij kunnen voor u designs ontwerpen.
We bieden goede kwaliteit, zodat u uw kleding of textiel gewoon kunt wassen. Wij leveren al uw bedrijfstextiel, zoals schorten, T-shirts, truien, overalls, handdoeken, tasjes etc. Levert u liever zelf uw textiel voor bedrukking aan? Dat is geen enkel probleem.
Voor ons actuele aanbod van kleding en ontwerpvoorbeelden, kunt u kijken in onze webwinkel.

Canvasdoeken
Canvasdoeken zijn populair in zowel privé interieurs, als voor bedrijfspanden. Onze canvasdoeken zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. U kunt zelf een ontwerp of foto aanleveren, maar wij kunnen u ook helpen bij een ontwerp. Er zijn diverse afmetingen mogelijk.

Geveldoeken of bannerdoeken
Geveldoeken of bannerdoeken maken wij voor u op maat. Van uw eigen ontwerp of een ontwerp uit onze studio. Geef uw bedrijfspand net dat extraatje waardoor uw potentiële klanten uw opmerken en uw zaak binnengaan. Of verras een bekende met een geveldoek bij een verjaardag of geboorte.

Roads Print & Pixels vindt het belangrijk dat de opdracht aan al uw wensen voldoet. Vraagt u daarom gerust naar onze mogelijkheden om producten voor u op maat te leveren.