fleetmarking

Reclame uitingen

Herkenbaarheid voor uw bedrijf creëer je door middel van belettering of stickers zoals raamstickers, muurstickers, autoreclame, textiel bedrukken of andere fleetmarking. Roads Print en Pixels kan dit voor u verzorgen voor een goede prijs! Herhaling en herkenning is de grote kracht van reclame en dus van uw fleetmarking.

Raamstickers en/of belettering
Raamstickers en/of belettering kunnen gebruikt worden voor bedrijven zoals bijvoorbeeld winkels of horecagelegenheden om uw logo, naam of openingstijden mee te vermelden. Voor particulieren kan het ook erg leuk zijn om kunstwerken op de ramen te plakken of voor een speciale gelegenheid een sticker op uw raam te plakken, zoals bij een geboorte, trouwen of andere feestjes. De stickers zijn eenvoudig te verwijderen door middel van een klein scherp mesje, zonder dat uw raam beschadigd.

Muurstickers
Muurstickers kunnen erg sfeervol zijn als decoratie in huis of op kantoor. Wij kunnen dit voor u op maat maken, maar u kunt ook ons actuele aanbod bekijken in onze webshop.

Auto reclame stickers
Auto reclame stickers kunnen uw auto en wagenpark herkenbaar en uitgesproken maken, zodat het precies bij de stijl van uw onderneming past. Het is belangrijk dat uw reclameboodschap consistent wordt uitgedragen. De reclame op de auto’s en uw wagenpark helpen met een aanzienlijke hoeveelheid visuele contacten mee aan het opbouwen en behouden van uw naamsbekendheid.

Textiel bedrukken
Textiel bedrukken kan gedaan worden met transferfolie die vervolgens met een hete drukpers op kleding geperst wordt. U kunt zelf de vormgeving aanleveren of wij kunnen voor u producten ontwerpen. De kwaliteit is erg goed, u kunt uw kleding/textiel ook gewoon wassen. Wij kunnen ook voor uw bedrijf of winkel alle textiel leveren. U kunt hierbij denken aan: schorten, T-shirts, truien, overalls, handdoeken, tasjes etc. Wij kunnen alle soorten textiel bestellen, maar als u zelf liever uw textiel aanlevert dan is dat ook geen enkel probleem. Voor ons actuele aanbod van kleding die wij ontworpen hebben, kunt u kijken in onze webwinkel.

Canvasdoeken
Canvasdoeken kunnen wij ook voor u maken. Deze grote canvasdoeken kunnen op maat gemaakt worden. U kunt hiervoor zelf een ontwerp of foto aanleveren of wij kunnen iets speciaal voor u ontwerpen. De canvasdoeken zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Een canvasdoek of canvasschilderij kan net iets extra’s geven aan uw winkel, bar, kantoor of restaurant. Maar ook voor thuis boven de bank kan een canvasdoek een sfeermaker zijn.

Geveldoeken of bannerdoeken
Geveldoeken of bannerdoeken kunnen op maat voor u gemaakt worden. Wij kunnen een fotocollectie maken met uw werk, een kunstwerk of een foto. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Een geveldoek kan uw kantoor of winkel net dat extra’s geven waardoor uw potentiële klanten uw opmerken en uw zaak binnengaan. Een geveldoek kan ook een leuke eenmalige actie zijn voor een jarige of geboorte. Roads Print en Pixels vindt het belangrijk dat de opdracht aan al uw wensen voldoet. Wanneer u bij ons komt voor onze diensten en producten, dan gaan wij graag met u in overleg wat uw wensen zijn. Hier kunnen wij onze mogelijkheden volledig op aanpassen, waardoor wij producten op maat voor u kunnen maken.