geboortekaartje-ooievaar-kruissteekjes-roze-vierkant

geboortekaartje-diertjes-jongetje-buitenkant3

Geboortekaartjes maken, zowel ontwerpen als printen

Geboortekaartjes kunnen wij speciaal op maat voor u maken. U kunt uw geboortekaartjes in ieder formaat laten ontwerpen en printen bij ons.

Formaat
Vaak gebruiken wij een dubbelgevouwen geboortekaartje van 14 x 14 cm. Hier hebben wij ook bijpassende enveloppen bij. Wij kunnen de geboortekaartjes voor u ontwerpen, maar u kunt ook ons actuele aanbod bekijken in onze webshop.

Prijzen
De geboortekaartjes zijn bij ons goedkoop. U betaalt voor geboortekaartjes, dubbelgevouwen, op glanzend papier €0,65 per stuk. Een 14 x 14 cm envelop hierbij kost €0,35 per stuk. Dat betekent dat u per geboortekaartje inclusief envelop €0,90 betaald (deze prijs is excl. 21% BTW).

Eigen ontwerp
U kunt ook zelf een ontwerp of idee aanleveren zodat wij dat voor u kunnen maken. Naast geboortekaartjes bedrukken we ook mutsjes en rompertjes met de naam van uw baby. We kunnen ook leuke muurstickers maken voor uw kinderkamer, u kunt bijvoorbeeld denken aan een element uit het geboortekaartje.

Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Voor gedetailleerde informatie en offertes verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.