roadsmeesterwerken_3-1024x768

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevelbanners en/of geveldoeken

Roads Print en Pixels kan ook gevelbanners of geveldoeken voor u maken. Deze grote geveldoeken of gevelbanners kunnen op maat gemaakt worden. U kunt hiervoor zelf een ontwerp of foto aanleveren of wij kunnen iets speciaal voor u ontwerpen.

Goede kwaliteit
De geveldoeken of gevelbanners zijn van goede kwaliteit, kunnen tegen een stootje en zijn weerbestendig. Geveldoeken of gevelbanners kunnen op maat voor u gemaakt worden. Wij kunnen een fotocollectie maken met uw werk, een kunstwerk of een foto. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Een geveldoek kan uw kantoor of winkel net dat extra’s geven waardoor uw potentiële klanten u opmerken en uw zaak binnengaan. Een geveldoek kan ook een leuke eenmalige actie zijn voor een jarige of bij een geboorte.

Voor binnen en buiten
De geveldoeken of gevelbanners kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Roads Print en Pixels doet dit uiteraard voor een goede prijs! Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Geveldoeken of gevelbanners in Haarlem bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print en Pixels gaat voor topkwaliteit geveldoeken en gevelbanners in Haarlem. We kunnen goede kwaliteit leveren en snelle levering. Naast DTP en websites maken, kunnen wij printen op diverse formaten en diverse papiersoorten, bestel snel en eenvoudig uw printwerk! Uw bestelling kunt u zelf ophalen of wij kunnen het bij u leveren.

Voor gedetailleerde informatie en offertes verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.