2_Voorkant-458x458 46_DeeJay-268x268

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muurstickers Haarlem

Muurstickers kunnen erg leuk zijn als decoratie in huis of op kantoor. Wij kunnen ze voor u op maat maken, maar u kunt ook ons actuele aanbod bekijken in onze webshop.

Voor bedrijven
Muurstickers kunnen gebruikt worden voor bedrijven zoals bijvoorbeeld winkels of horecagelegenheden om uw logo, naam of leuke illustraties mee te laten zien. Bedrijven die u voorgingen zijn: winkels, horeca gelegenheden, ondernemers, zzp’ers en zorginstellingen.

Voor particulieren
Voor particulieren kan het ook erg leuk zijn om kunstwerken op uw muren te plakken of voor een speciale gelegenheid een sticker op uw muur te plakken, zoals bij een geboorte, bruiloft of andere feestjes. Voor de kinderkamer zijn er ook talloze mogelijkheden. Heeft u er wel eens aan gedacht om bijvoorbeeld een element uit uw geboortekaartje als muursticker te laten maken? De muursticker kan jaren blijven zitten.

Vergroot uw herkenbaarheid
Herkenbaarheid voor uw bedrijf door middel van muurstickers, raamstickersraambeletteringautoreclametextiel bedrukken of andere fleetmarking. Roads Print en Pixels kan dit voor u verzorgen voor een goede prijs! Herhaling en herkenning is de grote kracht van reclame en dus uw fleetmarking. We kunnen muurstickers in verschillende kleuren uitvoeren. Wij kunnen ze ook voor u opplakken, zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Topkwaliteit
Muurstickers bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print en Pixelsvoor gaat voor topkwaliteit muurstickers. We kunnen goede kwaliteit leveren en snelle levering. Naast DTP en websites maken, kunnen wij printen op diverse formaten en diverse papiersoorten, bestel snel en eenvoudig uw printwerk! Uw bestelling kunt u zelf ophalen of wij kunnen het bij u leveren.

Voor gedetailleerde informatie en offertes verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.