pnp logo site

Over ons Roads Print en Pixels

Roads Print en Pixels is hét adres in Haarlem voor uw digitaal drukwerk, ontwerpstudio & webdesign. Van complete huisstijl en bijbehorende website tot geboorte- en trouwkaarten, brochures, jaarverslagen en gepersonaliseerd design en drukwerk. Bekijkt u gerust onze producten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Vormgeving en print
Onze grafisch ontwerpers werken met vormgevingsprogramma’s zoals In Design, Illustrator of Photoshop CS5.5. Onze web’ers maken bij het creëren van websites gebruik van DreamWeaver en WordPress. Behalve het grafisch vormgeven en ontwerpen, printen we ook alle soorten producten. Als deze boekjes, flyers, geboortekaartjes of trouwkaartjes of andere producten geprint zijn, werken wij deze ook af door te snijden, vouwen of nieten.

Soorten producten
Bij Roads Print en Pixels ontwerpen en produceren we met zo’n 65 deelnemers: folders, visitekaartjeswebsites, geboortekaartjes, huisstijlen, trouwkaartjes, gevelbanners of geveldoeken, auto reclame stickersmuurstickerscanvasdoeken, textiel bedrukken, t-shirts bedrukken, raamstickers of raambelettering en ansichtkaarten en nog veel meer ander drukwerk voor bedrijven en particulieren.

Kleine oplage? Voor u betaalbaar en voor ons geen probleem!
Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Sociaal ondernemen
Roads Print en Pixels onderneemt maatschappelijk verantwoord vanuit een sociale visie. Bijzonder is dat we niet alleen een printshop en ontwerpstudio zijn, maar dat we ook begeleiden bij de dagbesteding en re-integratie van mensen uit de GGZ of verslavingszorg. Ons team bestaat uit ongeveer 65 enthousiaste deelnemers in verschillende stadia van hun traject. Deskundige collega’s en ervaren deelnemers ondersteunen bij het opbouwen van vakkennis en bij het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.

Roads
Roads Print en Pixels is een initiatief van Roads. Roads werkt aan sociale participatie en arbeidsre-integratie van mensen met psychische of psychiatrische problematiek. Roads onderscheidt zich door het combineren van therapie, training en arbeid. Naast inloop en dagbesteding, beschikt Roads over reguliere werkplekken door zelf maatschappelijk te ondernemen. Roads beheert 40 locaties verspreid over Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en Diemen.www.roads.nl