printen haarlem

Printen

Roads Print en Pixels is gespecialiseerd in met name kleinere oplages van kopieer- en drukwerk, maximaal tot A3 formaat (aflopend, dus zonder witrand). Goed nieuws dus voor kleinere of startende bedrijven, stichtingen en verenigingen!

Speciale aanbiedingspakketten
Ook voor briefpapier, visitekaartjes en enveloppen (tot A4, en eventueel met een eigen huisstijl), bent u bij ons van harte welkom. Wij werken met een Xerox printer en bieden speciale aanbiedingspakketten op het gebied van print. Roads Print en Pixels kan eigenlijk alles voor u maken en anders in overleg met u bestellen. Als wij een papiersoort of andere materialen niet op voorraad hebben, werken wij samen met verschillende leveranciers om zo snel mogelijk het benodigde materiaal in huis te hebben.

Betaalbaar drukwerk
Roads Print en Pixels print ook uw bestaande documenten. U kunt uw eigen bestanden bij ons digitaal aanleveren en professioneel én betaalbaar laten (her-)drukken. Dit kan zowel in kleur (full color) en in zwart/wit, enkel- of dubbelzijdig, en op glanzend of op mat papier. Binnen deze papiersoorten zijn er uiteraard weer een aantal variaties (kwaliteit, dikte, gewicht etc.). Hierdoor kunnen wij u ook een keus bieden aan ansichtkaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes, visitekaartjes, boekjes, flyers etc. door ons of uzelf ontworpen.

Afwerking op maat
Naast het printen van uw producten, werken wij ook uw producten af. Zo kunnen wij alles voor u op maat snijden, maar ook inbinden. Voor het inbinden van drukwerk bieden wij u verschillende mogelijkheden. Wilt u uw folders of booklets gevouwen en/of geniet hebben of misschien wel gelijmd? Wij verzorgen het voor u. Een wire-o binding met een metalen of kunststof ringband is ook een optie.

Overige mogelijkheden
Tevens kunnen wij stickers printen voor op enveloppen, voor promotie of prijsstickers etc. Wij printen bijvoorbeeld: jaarverslagen, naambadges, visitekaartjes, posters, flyers, scripties, geboortekaartjes, trouwkaartjes, ansichtkaarten etc. Kortom: Roads Print en Pixels kan alles voor u printen wat u wilt en anders kunnen we samen met u regelen dat wij u verder helpen met samenwerkende bedrijven.

Snelle levering
Iets laten printen in Haarlem? Kom dan vooral bij ons! Goedkoop, kwaliteit en snelle levering. Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Topkwaliteit
Printen bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print en Pixels gaat voor topkwaliteit printen in Haarlem. We kunnen goede kwaliteit leveren en snelle levering. Wij kunnen alles op diverse formaten en diverse papiersoorten laten printen, bestel snel en eenvoudig uw printwerk! Uw drukwerk kunt u zelf ophalen of wij kunnen het bij u leveren.

Voor onze aanleverspecificaties klikt u hier.