foto-5-2-e1407830715175

 

 

 

 

 

 

Raamstickers of raambelettering

Raamstickers of raambelettering worden gebruikt door bedrijven om logo, naam of openingstijden mee te vermelden. Zo zorgt u voor herkenbaarheid van uw bedrijf en vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijfspand.

Bedrijven
Een raamsticker of raambelettering kunnen wij voor u regelen! Niet alleen verzorgen wij producten voor uw winkelruit of etalage, ook autoruitstickers, autolaksticker, autoreclame etc. behoren tot de mogelijkheden. Herhaling en herkenning is de grote kracht van reclame en dus ook voor uw fleetmarking.

En mocht u nog een stap verder willen gaan: We regelen ook textielbedrukkingcanvasdoekengeveldoeken  of andere fleetmarking.

Particulieren
Niet alleen voor bedrijven is bestikkering interessant. Voor particulieren zorgt decoratie op ramen bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid altijd voor een verrassing. Denkt u aan een decoratie bij geboorte, huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid. De sticker is er eenvoudig weer vanaf te halen door middel van een klein scherp mesje, zonder dat uw raam beschadigd. Mocht u de sticker langere tijd willen laten zitten, dan kan de sticker jaren goed blijven zitten.

Uitvoering
Roads Print & Pixels verzorgt raamstickers of raambelettering voor een goede prijs! We kunnen dit in verschillende kleuren uitvoeren. Tot slot kunnen wij de stickers ook voor u aanbrengen, zodat u daar helemaal geen omkijken naar heeft.

Topkwaliteit
Raamstickers Haarlem of raambelettering Haarlem bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print & Pixels gaat voor topkwaliteit. We zorgen voor een snellen levering. Komt u vrijblijvend eens praten over de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Veel bedrijven gingen u al voor!