foto-5-2-e1407830715175

 

 

 

 

 

 

Raamstickers en/of raambelettering

Raamstickers en/of raambelettering kunnen gebruikt worden voor bedrijven zoals bijvoorbeeld winkels of horecagelegenheden om uw logo, naam of openingstijden mee te vermelden.

Bedrijven
Een raam sticker en/of raambelettering kunnen wij voor u regelen! Een raamsticker zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf. Denk aan een raamsticker, winkelruit sticker, autoruit sticker, autolak sticker, autoreclame etc. Bedrijven die u voorgingen zijn: winkels, horeca gelegenheden, bouwbedrijven, ondernemers, zzp’ers en zorginstellingen. We regelen ook textiel bedrukkingt-shirt bedrukkencanvasdoekengeveldoeken en/of gevelbanner of andere fleetmarking. Roads Print en Pixels kan dit voor u verzorgen voor een goede prijs! Herhaling en herkenning is de grote kracht van reclame en dus ook voor uw fleetmarking.

Particulieren
Voor particulieren kan het ook erg leuk zijn om kunstwerken op uw ramen te plakken of voor een speciale gelegenheid een sticker op uw raam te plakken, zoals geboorte, trouwen of andere feestjes. De sticker is er eenvoudig weer vanaf te halen door middel van een klein scherp mesje, zonder dat uw raam beschadigd. Mocht u ze langere tijd willen laten zitten, kan de sticker jaren goed blijven zitten.

Uitvoering
We kunnen dit in verschillende kleuren uitvoeren voor u. Wij kunnen de stickers ook voor u opplakken, zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Topkwaliteit
Raamstickers Haarlem en/of raambelettering Haarlem bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken?Roads Print en Pixels gaat voor topkwaliteit raamstickers Haarlem en/of raambelettering in Haarlem. We kunnen goede kwaliteit leveren en snelle levering. Naast DTP en websites maken, kunnen wij printen op diverse formaten en diverse papiersoorten,
bestel snel en eenvoudig uw printwerk! Uw drukwerk kunt u zelf ophalen of wij kunnen het bij u leveren.