Referenties Roads Print & Pixels

Lees hier referenties over Roads Print & Pixels van een aantal van onze klanten:

Cafe van GunsterenGunsteren_logovoorweb2
‘Ik ben aan Roads gekomen via mond op mond reclame en kan zeggen dat ik daar erg blij mee ben.
De door mij aangeleverde opdrachten worden snel en professioneel behandeld.
De medewerkers zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en hebben veel kennis van zaken.
Ook als de leiding even op vakantie is is er een goede vervanger. Ook die weet van de hoed en de rand zodat je niet aan je lot wordt overgelaten.
De prijs van de producten is vergeleken met andere grafische bedrijven goed.
Kortom ik ben erg tevreden over Roads en zou een ieder aanraden zijn of haar opdrachten daar aan te bieden.’

Facebook Cafe van Gunsteren

Harry Elzinga, eigenaar Cafe van Gunsteren

 

NPI, specialist in persoonlijkheidsproblematieknpi
‘Roads Print & Pixels verzorgt voor ons drukwerk zoals brochures, visitekaartjes en afsprakenkaartjes. Vakkundig en voor een goede prijs, vooral bij kleinere oplages.
Een spoedlevering is vaak geen probleem. Omdat ze ook nog eens een sociaal doel hebben, was onze keuze voor Roads Print en Pixels snel gemaakt. Een aanrader! ‘

www.npispecialist.nl

Ellen van Ruiten, Communicatie NPI

 

SEZO, instelling voor Maatschappelijke Dienstverlening
‘Als instelling voor Maatschappelijke dienstverlening zijn wij uiteraard maatschappelijk betrokken bij de samenleving als geheel, om ons drukwerk onder te brengen bij een ideële partner heeft daarom, bij gelijke offertes, zeker onze voorkeur. Wij hebben daarom gekozen om onze cursusboeken voor onze budgetcursus te laten verzorgen door Roads Print en Pixels.
In het verleden kopieerden wij het materiaal zelf wat ons veel tijd en aandacht kostte. Nadat wij een gesprek hebben gehad metRoads Print en Pixels en kennis maakten met de prettige wijze van communiceren (korte lijnen) en de wijze waarop men technisch met ons meedacht (en dit bovendien nog eens tegen een prima prijsstelling) kozen wij om dit drukwerk uit te besteden.
Het drukwerk werd volgens afspraak uitgevoerd en was zelfs nog eerder klaar dan dat we gedacht hadden.
Nadien hebben wij ook t-shirts laten drukken en ook hierover zijn wij zeer tevreden.’sezo

www.sezo.nl

Jan Verkerk, Schuldhulpverlener

 

Stem in de stad, Oecumenisch Diaconaal Centrum
‘Stem in de Stad werkt al jaren tot volle tevredenheid met Roads Print en Pixels.
Roads Print & Pixels staat open voor overleg en doet veel moeite onze wensen te realiseren. Wij zijn tevreden met de resultaten. Onze folders en flyers hebben precies de uitstraling die wij voor ogen hebben.
En dat tegen zeer concurrerende prijzen ! Voor een klein klusje tussendoor wordt als het even kan tijd gemaakt en dat is heel fijn.
Stem in de Stad respecteert de mogelijkheden die Roads biedt aan kwetsbare mensen. Zij krijgen bij Print & Pixels de gelegenheid hun talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Dat sluit mooi aan bij ons eigen werk.’logostem

www.stemindestad.nl

Marianne Vaandrager, Coördinator secretariaat en organisatie

 

Flexpedia
‘Sinds twee jaar is Print & Pixels onze leverancier op het gebied van drukwerk. Met een zeer snelle levertijd, strakke en korte communicatielijnen passen zij perfect bij onze manier van dienst verlenen. Onze klanten verwachten het ook van ons, dus wij zoeken partijen die met ons mee willen. Print en Pixels is er zo een. Naast het uitvoeren denken zij ook prettig mee met ontwerp, materiaalgebruik en doelen van marketingcampagnes. Zo komen we altijd tot het beste resultaat. De wederzijds succesvolle samenwerking werd onderstreept met het verzoek of wij als referentie wilde optreden, hetgeen we met veel plezier doen.’Payrolling en payroll voor de ondernemer van morgen

www.flexpedia.nl

Gert-Jan Butter, eigenaar en oprichter Flexpedia

 

Victor’s Espresso
‘Wij van Victor’s espressobar maken al jaren gebruik van de diensten van Print & Pixels.
Mede door onze lange samenwerking hebben wij er geen twijfel aan dat Print & Pixels onze verzoeken/bestelling met een goed resultaat behandelen.
Voor elke opdracht waar een printer bij komt kijken maken wij altijd gebruik van Print & Pixels.
Visitekaartjes, stempelkaarten, flyers of posters op A3 formaat, het is (vaak ) allemaal dezelfde dag, of een dag later al klaar.
Prijstechnisch gezien liggen de diensten van print&pixels zeker erg gunstig. Wij dit eerder met andere printshops vergeleken, maar blijven toch bij de vriendelijke medewerkers van Print&pixels.’
VIC_Websitelogo_A

www.victors-espresso.nl

Sanders Broxterman, Victor’s Espressobar

 

Martin Breed
‘Met veel toewijding heb ik mijn eerste boek geschreven. En zoals veel schrijvers kan ik de inhoud goed vertellen maar had ik er geen idee van hoe de lay-out er uit zou moeten zien. Met name dit deel heeft Print & Pixels opgepakt met als resultaat dat er een boek is gekomen waar ik heel trots op mag zijn. Naast de lay-out heeft Print&Pixels ook bijgedragen aan de indeling van de hoofdstukken en de leesbaarheid van de teksten.
In korte tijd, tegen een zeer betaalbare prijs en geheel afgestemd op mijn wensen is het boek op papier én als e-book verschenen.
Geheel in de stijl van het boek heeft Print&Pixels eveneens mijn logo en mijn website gemoderniseerd. Ik heb ervaren dat Print&Pixels flexibel om kan gaan met mijn wensen en ook de eigen mening in durft te brengen. Op deze manier is het maken van het boek een echte co-creatie geworden waar ik zeer tevreden over ben.’
martinbreedlogo_rond_futura_lichtere glans

www.martinbreed.nl

Martin Breed, eigenaar Martin Breed: bedrijfsanalyse, (interim)management en coaching/training