rompertje-roze-ballerina-donker_roze-268x268rompertje-sterretjes-grijs-zilver1-268x268

 

 

 

 

 

 

 

 

Textiel bedrukken

Textiel bedrukken Haarlem kan gedaan worden met transferfolie die vervolgens met een hete drukpers op kleding geperst wordt. We hebben vele verschillende kleuren transferfolie. U kunt zelf de vormgeving aanleveren of wij kunnen voor u producten ontwerpen.

Bedrijven
Voor bedrijven is het verstandig om bedrijfskleding te voorzien van logo, naam en eventueel telefoonnummer of website. Bijvoorbeeld voor aannemers, horeca, sportteams etc.

Particulieren
Ook voor particulieren kan het leuk zijn om kleding te bedrukken, denk aan: persoonlijke T-shirts voor een feestje, unieke rompertjes met naam, babymutsjes, uniek vestjes met eigen ontwerp etc.

Soorten textiel
De kwaliteit is erg goed, u kunt uw kleding/textiel ook gewoon wassen. Het kan ook dat wij voor uw bedrijf of winkel alle textiel leveren.
U kunt hierbij denken aan: schorten, T-shirts, truien, overalls, handdoeken, tasjes etc. Wij kunnen alle soorten textiel bestellen, maar als u zelf liever uw textiel aanlevert dan is dat ook geen enkel probleem. Voor ons actuele aanbod van kleding die wij ontworpen hebben, kunt u kijken in onze webshop.

Goede prijs
Roads Print en Pixelsbedrukt levert textiel uiteraard voor een goede prijs. Bedrijven die u voorgingen zijn: winkels, horeca gelegenheden, bouwbedrijven, ondernemers, zzp’ers en zorginstellingen. Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Topkwaliteit
Textiel bedrukken Haarlem bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print en Pixels gaat voor topkwaliteit textiel bedrukken in Haarlem. We kunnen goede kwaliteit leveren en snelle levering. Naast DTP en websites maken, kunnen wij printen op diverse formaten en diverse papiersoorten, bestel snel en eenvoudig uw printwerk! Uw drukwerk kunt u zelf ophalen of wij kunnen het bij u leveren. Voor ons actuele aanbod van kleding die wij ontworpen hebben kunt u kijken in onze webshop.

Voor gedetailleerde informatie en offertes verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.