rompertje-roze-ballerina-donker_roze-268x268rompertje-sterretjes-grijs-zilver1-268x268

 

 

 

 

 

 

 

 

Textiel bedrukken

Voor het bedrukken van textiel volgen wij een speciale procedure met behulp van transferfolie die vervolgens met een hete drukpers op kleding wordt geperst. We hebben vele verschillende kleuren transferfolie. U kunt zelf de vormgeving aanleveren of wij kunnen voor u producten ontwerpen.

Bedrijven
Voor bedrijven is het een goed idee om bedrijfskleding te voorzien van logo, naam, een telefoonnummer of website. Zo bent u altijd herkenbaar voor uw klant of groter publiek. Maar ook sportteams of verenigingen maken gebruik van mogelijkheden herkenbaar te zijn door textielprints.

Particulieren
Persoonlijke T-shirts voor een feestje? Unieke rompertjes of babymutjes met naam? Textiel bedrukken biedt volop mogelijkheden voor originele kadootjes of een persoonlijke touch. Vraag naar onze mogelijkheden of kijk in onze webshop.

Soorten textiel
De kwaliteit van onze textielproducten is uitstekend. U kunt uw kleding of textiel dan ook gewoon wassen. Keer op keer.
Wij leveren ook bedrijfstextiel zoals schorten, T-shirts, truien, overalls, handdoeken, tasjes etc. Wij kunnen alle soorten textiel bestellen, maar als u zelf liever uw textiel aanlevert dan is dat geen enkel probleem. Voor ons actuele aanbod van kleding die wij ontworpen hebben, kunt u kijken in onze webshop.

Goede prijs
Roads Print & Pixels bedrukt en levert uiteraard voor een goede prijs. Bedrijven die u voorgingen zijn: winkels, horecagelegenheden, bouwbedrijven, ondernemers, zzp’ers en zorginstellingen.
Maar ook particulieren helpen wij graag verder met hun bestellingen voor bedrukt textiel. Kleine oplagen zijn geen probleem en uw persoonlijke wens is altijd ons uitgangspunt.

Topkwaliteit
Textiel bedrukken Haarlem bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print & Pixels gaat voor topkwaliteit!  Voor ons actuele aanbod van kleding die wij hebben ontworpen kunt u kijken in onze webshop.

Voor gedetailleerde informatie en offertes kunt u het beste contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee.