19-Hart-Vogels-Voorkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwkaartjes maken, speciaal voor u op maat

Een speciale dag vraagt om maatwerk. Trouwkaartjes maken wij daarom speciaal voor u, naar al uw wensen.

Lage prijs
Een trouwdag is al duur genoeg. Gelukkig zijn onze trouwkaartjes goedkoop. U betaalt voor één trouwkaartje, dubbelgevouwen, op glanzend papier € 0,65. Een bijpassende 14 x 14 cm envelop kost
€ 0,35. Dat betekent dat u per trouwkaartje € 0,90 betaalt (deze prijs is excl. 21% BTW).

Formaat
Vaak gebruiken wij een dubbelgevouwen trouwkaartje van 14 x 14 cm. Hierbij hebben wij ook bijpassende enveloppen. Heeft u een ander idee? Dat is geen enkel probleem! We denken graag met u mee om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Zo ontwerpen wij trouwkaartjes naar uw idee, maar u kunt ook ons actuele aanbod bekijken in onze webshop.

Eigen ontwerp
Liever een eigen ontwerp? Dan levert u uw ontwerp of idee gewoon bij ons aan zodat wij dat voor u kunnen maken. We hebben papiersoorten in verschillende kwaliteiten tot onze beschikking en denken graag met u mee, voor het beste resultaat.
Wij kunnen uw trouwkaartje of een element uit het kaartje verwerken in een canvasdoek of in een speciale geveldoek als u thuis nog een feestje geeft. Al uw wensen zijn mogelijk.

Topkwaliteit
Trouwkaartjes maken bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem; Roads Print & Pixels gaat voor topkwaliteit en snelle levering! Uw drukwerk kunt u zelf ophalen of wordt bij u thuis geleverd.

Voor gedetailleerde informatie en offertes kunt u contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.