19-Hart-Vogels-Voorkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwkaartjes maken, zowel ontwerpen als printen

Trouwkaartjes kunnen wij speciaal voor u maken op maat. U kunt uw trouwkaartjes in ieder formaat laten ontwerpen en printen bij ons.

Lage prijs
De trouwkaartjes zijn bij ons goedkoop. U betaalt voor 1 trouwkaartje, dubbelgevouwen, op glanzend papier € 0,65. Een 14 x 14 cm envelop hierbij kost € 0,35. Dat betekent dat u per trouwkaartje € 0,90 betaalt (deze prijs is excl. 21% BTW).

Formaat
Vaak gebruiken wij een dubbelgevouwen trouwkaartje van 14 x 14 cm. Hierbij hebben wij ook bijpassende enveloppen. De trouwkaartjes kunnen wij voor u ontwerpen, maar u kunt ook ons actuele aanbod bekijken in onze webshop.

Eigen ontwerp
U kunt ook zelf een ontwerp of idee aanleveren zodat wij dat voor u kunnen maken. Wij kunnen ook uw trouwkaartje of een element uit het trouwkaartje verwerken in een canvasdoek of in een speciaal geveldoek als u thuis nog een feestje geeft. Al uw wensen zijn mogelijk bij ons. Wij werken met name in: Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek, Hoofddorp maar we willen u ook graag van dienst zijn in andere plaatsen.

Topkwaliteit
Trouwkaartjes maken Haarlem bij de beste printshop en het leukste grafisch bureau in Haarlem en omstreken? Roads Print en Pixels gaat voor topkwaliteit trouwkaartjes maken in Haarlem. We kunnen goede kwaliteit leveren en snelle levering. Naast DTP en websites maken, kunnen wij printen op diverse formaten en diverse papiersoorten, bestel snel en eenvoudig uw printwerk! Uw drukwerk kunt u zelf ophalen of wij kunnen het bij u leveren.

Voor gedetailleerde informatie en offertes verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.