Portfolio huisstijlen

Hieronder vindt u een overzicht van het portfolio van Roads Print en Pixels bestaande uit complete huisstijlen die wij ontworpen hebben voor onze klanten.
Dit zijn voorbeelden van de huisstijlen die wij gemaakt hebben, maar uiteraard kunnen wij uw huisstijl ook compleet naar uw wens opmaken.
Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, receptenblokken, doordrukvellen, raamstickers, autostickers, brochures, nieuwsbrieven etc.

We kunnen van begin tot eind uw huisstijl opmaken, we gaan dan eerst met elkaar het gesprek aan om te kijken wat uw wensen zijn en wat uw bedrijfswerkzaamheden exact inhouden.
Hierop gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw logo en van daaruit de rest van de producten die u nodig heeft ontwerpen.

Uiteraard kunnen wij ook een bestaande huisstijl aanpassen, verbeteren of nieuwe producten voor u maken.

Alle ontwerpen worden gemaakt door onze deelnemers* in samenwerking met een van de werkbegeleiders. Beide hebben voldoende kennis en kunde in huis om een nieuwe huisstijl te maken naar uw wensen!

Wilt u een offerte aanvragen? Bel of mail ons dan via 023 551 57 06 of info@roadsprintenpixels.nl

corantijn_huisstijl
Portfolio huisstijl Corantijn

Martin-Breed_huisstijl

Portfolio huisstijl Martin Breed

Duin_Deluxe_huisstijl_smal

Portfolio huisstijl Duin Travel

FYnergy_huisstijl_smal

Portfolio huisstijl Fynergy

Portfolio Naastbetrokkenenraad_huisstijl

Portfolio huisstijl Arkin Naastbetrokkenenraad

Portfolio_knutselkroket_huisstijl

Portfolio huisstijl de Knutselkroket

Portfolio_Multi3D_huisstijl

Portfolio huisstijl Multi 3D

Portfolio_huisstijl orthopedist

Portfolio huisstijl Orthopedagogie

Portfolio_flyer_huisstijl

Portfolio huisstijl Regionaal Autisme Centrum

* Sociaal ondernemen
Roads Print en Pixels onderneemt maatschappelijk verantwoord vanuit een sociale visie. Bijzonder is dat we niet alleen een printshop en ontwerpstudio zijn, maar dat we ook begeleiden bij de dagbesteding en re-integratie van mensen uit de GGZ of verslavingszorg. Ons team bestaat uit ongeveer 65 enthousiaste deelnemers in verschillende stadia van hun traject. Deskundige collega’s en ervaren deelnemers ondersteunen bij het opbouwen van vakkennis en bij het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.