Werken bij ons

Ben je op zoek naar een uitdaging en lijkt Roads Print en Pixels je iets? Meld je dan aan als deelnemer. Wij begeleiden mensen met een achtergrond in de GGZ bij hun arbeidsre-integratie. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Kies voor werk dat het beste bij jou past

Je kunt kiezen welk werk het beste bij je past. Wil je leren grafisch ontwerpen? Dan kun je als grafisch ontwerper aan de slag met vormgevings- of grafische programma’s zoals InDesign, Illustrator of Photoshop. Je kunt ook meehelpen met het printen en nabewerken van boekjes, flyers en ander drukwerk.

Onze functies voor deelnemers

DTP’er: Deelnemers die graag iets willen leren over grafische vormgeving. Denk aan het maken van bijvoorbeeld visitekaartjes, folders, geboortekaartjes, huisstijlen, ansichtkaarten etc.

Nabewerker: Deelnemers die graag met hun handen werken, precies kunnen werken en gefocust zijn. Je kunt dan denken aan snijden, vouwen, nieten, t-shirtfolie pellen en ramen beletteren.

Schoonmaker: Deelnemers die het leuk vinden om geordend te werk te gaan. Je mag hier alles schoonhouden, zoals kantoorruimten of de winkel. Maar ook de ‘gewone’ schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, toiletten, dweilen, opruimen en vuilnis regelen.

Social media medewerker: Deelnemers die alles wat betreft social media bijhouden (Facebook, Twitter, LinkedIn) en het dus leuk vinden om met diverse media bezig te zijn.

Administratief medewerker: Deelnemers die het leuk vinden om administratief in de weer te zijn. Denk aan facturatie, registratie, offertes opbergen, telefoon aannemen etc.

Salesmedewerker: Deelnemers die het leuk vinden om met verkoop bezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan bellen naar nieuwe klanten, mailtjes versturen met de mededeling dat opdrachten klaar zijn, bellijsten maken, flyeracties verspreiden, langs winkeliers gaan met folders, speciale acties bedenken etc. Soms telefonisch, soms per mail. Je kan zelf echt gaan verkopen of juist meer bezig zijn met orderbegeleiding.

PR en communicatiemedewerker: Deelnemers die het leuk vinden om bezig te zijn met de uitstraling van Roads Print en Pixels. Helpen met het intern en extern regelen van de communicatie.

 

Contact

Heb je interesse en wil je je eigen kwaliteiten aanspreken? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op Roads.

Om bij Roads Print en Pixels als deelnemer aan de slag te kunnen, is een geldige zorgindicatie en financiering nodig. Dit kan in verschillende vormen (o.a. AWBZ, WMO, UWV, DWI, Ministerie van Justitie, PGB). Ook kun je bij ons de eerste stap zetten in bijvoorbeeld een tweede spoor re-integratietraject. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact op met ons hoofdkantoor via telefoonnummer 020 – 590 85 90.

Roads

Roads Print & Pixels is een initiatief van Roads. Bij Roads kun je werken aan je arbeidsre-integratie, dagstructuur en invulling geven aan je week. We zijn er voor  mensen met psychiatrische problematiek of een verslavings- of justitiële achtergrond. Roads onderscheidt zich door het combineren van therapie, training en werk. Naast inloop en dagbesteding, beschikt Roads over reguliere werkplekken door zelf maatschappelijk te ondernemen met onze sociale firma’s.
Roads beheert 40 locaties verspreid over Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en Diemen.

www.roads.nl