Reclame-uitingen

Herhaling en herkenning is de grote kracht van reclame. Vergroot uw herkenbaarheid en voer bijvoorbeeld het bedrijfslogo door op muren, ramen of auto’s. We verzorgen verschillende type stickers, belettering en we bedrukken ook textiel. Wel zo handig!

Neem contact op voor advies en een offerte op maat.

Canvasdoeken

Op zoek naar een extraatje voor in de winkel, de bar of het kantoor? Onze canvasdoeken zijn sfeervol en van goede kwaliteit. Lever zelf een ontwerp aan of laat het aan ons over. Er zijn diverse afmetingen mogelijk. Ook leuk voor boven de bank natuurlijk!

Geveldoeken en banners

Onze geveldoeken en banners zijn van hoge kwaliteit, kunnen tegen een stootje en zijn weerbestendig. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor binnen.

Muur- en raamstickers

Muur- en raamstickers worden veel gebruikt door horecagelegenheden en winkels. Maar uiteraard kunnen muur- en raamstickers ook een mooie decoratie zijn voor in huis of op kantoor. We leveren de stickers op maat, maar u kunt ook ons aanbod bekijken bij RoadsMaakt. U kunt u bij ons terecht voor het bevestigen van stickers.

Specialist in mailings en nabewerking

Relatiegeschenken

Verras uw klanten met een van onze bedrukte relatiegeschenken. Offertes zijn op maat te verkrijgen. Een greep uit onze lijst met relatiegeschenken:

Keycords, Tasjes, Sleutelhangers, Muismatten, Pennen, Bureauonderleggers, Paraplu’s, Buttons

Overige reclame-uitingen

Van poster tot spandoek en rolbanieren tot brochures: ook in uw overige reclame-uitingen kunnen wij voorzien. Denk hierbij aan:

(XL) posters, Flyers, Folders, Boekjes, Brochures, Binnenwerkmappen, Losse prints, Spandoeken, Vlaggen (zoals beach flags en gevelvlaggen), Rolbanieren, Zeildoeken, Stoepborden

Overige stickers

Als het plakt, dan maken wij het. U kunt bij ons ook terecht voor autostickers en kleine stickers.

Autostickers zijn een handige manier voor meer naamsbekendheid. Plaats het logo of de bedrijfsnaam op de autoruit, bumper of deur om op te vallen. Het blinderen van autoramen is ook mogelijk.

Neem contact op voor advies en een offerte op maat.

Textiel bedrukken

Van schorten tot t-shirts en handdoeken: Roads Print en Pixels bedrukt het allemaal. We bedrukken textiel onder een hete drukpers met transferfolie waardoor het altijd van goede kwaliteit is. Uiteraard is het textiel zelf ook van hoge kwaliteit.

Het bedrukken van textiel kan met een eigen ontwerp. Of laat het aan ons over! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Afwerking

‘Seal’ de deal! Dat kan bij Roads Print en Pixels letterlijk en figuurlijk. Naast het printen en ontwerpen kunnen wij producten ook netjes (eventueel met de hand) bijwerken. Wij kunnen geheel op maat:

Sealen, Snijden, Rillen, Ponsen, Insteken, Vouwen, Perforeren, Lamineren, Wire-o binden, Nieten, Lijmen, Inbinden…

… En nog veel meer!

Mailing Verzorgen

U bent bij ons aan het goede adres als het gaat om het verzorgen van uw mailingen. Wij doen dat namelijk van A tot Z en denken graag met u mee. Vraag naar de diverse mogelijkheden!