Printen

Of het nou ansichtkaarten, flyers, t-shirts of visitekaartjes zijn: lever een eigen ontwerp aan (of laat het ons bedenken) en we drukken het. En we hebben trouwens goed nieuws voor start-ups, stichtingen en verenigingen; we zijn namelijk gespecialiseerd in kleinere oplages. Uiteraard kan alles in full colour of zwart/wit en hebben we alle papiersoorten. We bedrukken ook op groot formaat!

Neem contact op voor advies en een offerte op maat.

Trouwkaarten

Trouwen? Spannend! Een zorg minder is vanaf nu de trouwkaart. Roads Print en Pixels levert trouwkaarten van ontwerp tot aan het drukwerk en enveloppen. We denken graag mee. Lever een eigen idee aan, laat het aan ons over of bekijk ons actuele aanbod.

Ook kunnen wij de trouwkaart (of een element uit de kaart) verwerken in een canvas- of geveldoek. Voor het geval u thuis nog een feestje geeft!

Geboortekaarten

Een kindje op komst, wat een feest! Lig in ieder geval niet wakker van het geboortekaartje. Lever een ontwerp aan of laat het van ontwerp tot aan verzending aan ons over. Neem neem een kijkje in onze webshop!

Naast geboortekaartjes drukken we ook babymutsjes en rompertjes. En heeft u weleens gedacht aan een mooie muursticker voor de kinderkamer? Geen enkel probleem!

Visitekaartjes

Een visitekaartje: wel zo handig. We ontwerpen en drukken visitekaartjes in alle vormen en maten. En ook met een eigen ontwerp kunt u bij ons terecht.

De visitekaartjes kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gedrukt worden. Het standaardformaat voor visitekaartjes is 85 x 55 mm maar een gevouwen kaartje of een afwijkende maat is natuurlijk ook mogelijk. De minimale afname is 100 stuks.

Specialist in mailings en nabewerking

(Ansicht)kaarten

Een kleine Picasso in huis of een prachtige foto op vakantie gemaakt? Maak er een (ansicht)kaart van!

(Ansicht)kaarten maken we op maat. Lever een eigen ontwerp aan of laat het aan ons over. We hebben alle reguliere formaten (A5, A6, 10 x 15 cm) maar ook afwijkende formaten. Inclusief bijpassende enveloppen.

Rouwkaarten

We verzorgen ook rouwkaarten, van ontwerp tot aan drukwerk en verzending.

Overig printwerk

Verder kunt u bij ons ook terecht voor al uw overige printwerk. Zoals:
Briefpapier, enveloppen, doordrukbonnen, cadeaubonnen, menukaarten, jaarverslagen

Snelle levering

We hebben een supersnelle bezorgbus, daarmee houden we de kosten laag. We bezorgen o.a. in Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen, Velserbroek en Hoofddorp.
Zelf ophalen kan natuurlijk ook!