printer 2

Printen

Roads Print & Pixels is gespecialiseerd in printen van al uw grafisch werk. Goed nieuws dus voor kleinere of startende bedrijven, stichtingen en verenigingen!
Met name kleinere oplages van kopieer- en drukwerk, maximaal tot A3 formaat (aflopend, dus zonder witrand) leveren wij snel en tegen een scherpe prijs.

Al uw drukwerk
Ook voor briefpapier, visitekaartjes en enveloppen (tot A4, en eventueel met een eigen huisstijl), bent u bij ons van harte welkom. Wij werken met uitstekende printers en dragen zorg voor een goede kwaliteit. Roads Print & Pixels kan eigenlijk alles voor u maken en anders in overleg met u bestellen. Als wij een papiersoort of andere materialen niet op voorraad hebben, werken wij samen met verschillende leveranciers om zo snel mogelijk het benodigde materiaal in huis te hebben.

Betaalbaar drukwerk
Roads Print & Pixels print ook uw bestaande documenten. U kunt uw eigen bestanden bij ons digitaal aanleveren en professioneel én betaalbaar laten (her-)drukken. Dit kan zowel in kleur (full colour) en in zwart/wit, enkel- of dubbelzijdig, en op glanzend of op mat papier. Binnen deze papiersoorten zijn er uiteraard weer een aantal variaties (kwaliteit, dikte, gewicht etc.). Hierdoor hebben we een keur aan mogelijkheden: jaarverslagen, naambadges, visitekaartjes, posters, flyers, scripties, geboortekaartjestrouwkaartjesansichtkaarten …Wij maken er iets moois van.
En wist u dat wij speciale aanbiedingspakketten voor ondernemers hebben, zodat u al uw printwerk aan ons kan uitbesteden voor een voordelig tarief?

Afwerking op maat
Natuurlijk werken wij uw producten na het printen ook netjes af. Zo kunnen wij alles voor u op maat snijden, maar ook inbinden. Voor het inbinden van drukwerk bieden wij u verschillende mogelijkheden. Wilt u uw folders of booklets gevouwen of geniet hebben of misschien wel gelijmd? Wij verzorgen het voor u! Een wire-o binding met een metalen of kunststof ringband is ook een optie.

Overige mogelijkheden
Wist u dat wij ook stickers printen of zorgdragen voor uw raambelettering of textielprints? Roads Print & Pixels kan alles voor u printen! Mochten we u toch niet kunnen bieden wat u wenst, dan helpen wij u verder bij samenwerkende bedrijven.

Voor onze aanleverspecificaties klikt u hier.